اخبار خارجی خودرو, خودرو و تکنولوژی

تست سرعت و شتاب آئودی RS7 اسپورت بک ۲۰۲۰

تست سرعت و شتاب آئودی RS7 اسپورت بک ۲۰۲۰

همه می‌دانیم که خودروسازان آلمانی درباره‌ی انتشار مشخصات عملکردی محصولات خود کمی مرموزانه عمل می‌کنند و آئودی هم از این قضیه مستثنا نیست. این بار درباره‌ی آئودی RS7 اسپورت بک جدید صحبت می‌کنیم که طبق گفته‌های سازنده شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ۳.۶ ثانیه‌ای دارد اما در شرایط واقعی می‌بینیم که کاکپیت دیجیتالی خود آئودی عدد ۳.۴ ثانیه را نشان می‌دهد.


خودرویی که مشاهده خواهید کرد دارای دستگاه Vbox در داخل خود بوده و به‌طور دقیق اعداد پرفورمنس RS7 اسپورت بک را ثبت می‌کند. محصول جدید ارباب حلقه‌ها توانسته شتاب ۳.۴ ثانیه‌ی را با فعال بودن لانچ کنترل ثبت کند. موضوع جالب اینکه خودروی آئودی در بهترین وضعیت خود شتاب ۳.۳۸ ثانیه را نیز به دست آورده که با R8 V10 پلاس قبلی قابل مقایسه است. همچنین شتاب صفر تا ۲۰۰ کیلومتر در ساعت هم در ۱۱.۹ ثانیه ثبت شده که یک‌دهم ثانیه سریع‌تر از گفته‌های آئودی می‌باشد.


وقتی‌که نفر دوم در کابین نشسته و باک هم کاملاً پر باشد، مسافت ۴۰۰ متر در ۱۱.۸ ثانیه طی می‌شود که احتمالاً با حذف نفر دوم و کم کردن از میزان سوخت داخل باک این رقم به حدود ۱۱ ثانیه نزدیک‌تر خواهد شد. البته که عملکرد این خودرو خوب است چراکه RS7 اسپورت بک خودروی سبکی نبوده و وزن ۲۰۶۵ کیلوگرمی (بدون راننده) دارد.


خب صحبت از وزن شد و باید گفت تست کننده‌ی این خودرو واقعاً حس نکرده که با محصول سنگین‌وزنی طرف است چراکه فرمان پذیری چهار چرخ و سیستم تعلیق بادی و تطبیق‌پذیر احساس خاصی را ایجاد کرده‌اند. به این موارد باید تعویض‌های دنده‌ی سریع و هندلینگ تیز را هم اضافه کنیم که باعث می‌شود بزرگ‌ترین اسپورت بک آئودی از نظر چابکی در کلاس خود حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد. البته همه‌چیز عالی نیست زیرا استانداردهای آلایندگی سخت‌تر در اروپا باعث شده‌اند آئودی فیلتر ذرات بنزین را روی خودرو نصب کند که روی صدای تولیدی پیشرانه تأثیر گذاشته است.


به یاد داشته باشید که آئودی با RS7 تنها در آغاز راه بوده و نسخه‌های داغ‌تر آن احتمالاً از قوای محرکه هیبریدی با قدرت بیشتر استفاده خواهند کرد تا یک جایگزین مستقیم برای RS7 پرفورمنس قدیمی به دنیا آید. همچنین مدل RS6 واگن نیز شاید الکتریکی شود چراکه از نظر فنی با خودروی موردبحث مشابه بوده و پیشرانه‌ی ۸ سیلندر ۴ لیتری توئین توربوی آن در صورت همراه شدن با واحدی الکتریکی قطعاً قدرت فراتری از ۵۹۱ اسب بخار کنونی خواهد داشت.

 

نویسنده و مترجم :شاهین احمدزاده_پدال

بازنشر:حسین رضا لاسجردی_خودروتاپ

دیدگاهتان را بنویسید