اخبار خارجی خودرو, انتخاب و خرید خودرو, خودرو و تکنولوژی

پشت فرمان الماس درخشان بنتلی، کانتیننتال GT V8 جدید

پشت فرمان الماس درخشان بنتلی، کانتیننتال GT V8 جدید

کانتیننتال GT یکی مهم‌ترین محصولات کمپانی بریتانیایی بنتلی محسوب می‌شود. شاید اکثر افراد این خودرو را با نیروگاه ۱۲ سیلندر ۶ لیتری‌اش شناخته باشند و نسخه‌های سریع‌تری نیز بر پایه‌ی همین مدل پرچم‌دار ساخته شده باشد اما زمانی که بحث دینامیک سواری باشد مدل ۸ سیلندر گزینه‌ی بهتری خواهد بود. این نسخه از کانتیننتال GT سبک‌تر بوده و با وجود وزن کمتری به اکسل جلو تحمیل شده توازن بهتری خواهد داشت.


هم‌اکنون و با معرفی سومین نسل کانتیننتال GT مجهز به پیشرانه‌ی ۱۲ سیلندر در سال گذشته، نوبت به خودنمایی مدل ۸ سیلندر رسیده است. آیا این نسل از کانتیننتال GT هنوز هم خودرویی فوق‌العاده برای راننده است؟


این خودرو از پیشرانه‌ی ۸ سیلندر ۴ لیتری توئین توربوی آشنایی استفاده می‌کند که قدرت ۵۴۲ اسب بخاری و گشتاور ۷۷۰ نیوتون متری دارد. اگرچه قدرت این نسخه در مقایسه با خروجی ۶۳۱ اسب بخاری کانتیننتال GT مجهز به پیشرانه ۱۲ سیلندر کمتر است اما هنوز هم باعث دست‌یابی به شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۳.۹ ثانیه‌ای می‌شود. حداکثر سرعت این خودرو نیز ۳۱۹ کیلومتر در ساعت می‌باشد. هنوز مصرف سوخت رسمی کانتیننتال GT مجهز به نیروگاه ۸ سیلندر اعلام نشده اما بنتلی می‌گوید رسیدن به محدوده حرکتی بالاتر از ۸۰۰ کیلومتر با استفاده از باک ۹۰ لیتری میسر می‌باشد.


مدل ۸ سیلندر ۵۰ کیلوگرم سبک‌تر از مدل ۱۲ سیلندر بوده اما باید به این نکته اشاره کرد که این یک گرندتورر بزرگ است که هنوز هم وزن بالای ۲ تنی دارد. بخش اعظم کاهش وزن این خودرو به پیشرانه‌ی کوچک‌تری مربوط می‌شود که روی اکسل جلو نشسته و قول داده که دینامیک سواری بهتری را به ارمغان بیاورد.


جدای از آن تغییرات زیادی را نمی‌بینیم. برخی بازنگری‌های کوچک در سیستم تعلیق صورت گرفته تا هماهنگی مناسب با وزن کمتر خودرو ایجاد شود. همچنین برخی تجهیزات از لیست آپشن ها حذف شده که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به میله‌های ضد لغزشی اشاره کرد که بنتلی آن را سواری دینامیک خودش می‌نامد.


با نشستن داخل کابین کانتیننتال GT فضایی رؤیایی را خواهید دید. متریال باکیفیت و چرم زیاد محیط رانندگی استثنایی را ایجاد کرده‌اند. به نظر می‌رسد انتهایی از نظر شخصی‌سازی این خودرو وجود نداشته باشد.


فشار دکمه‌ی استارتر پیشرانه‌ی ۸ سیلندر را با غرشی عمیق از خواب بیدار می‌کند اما به زودی کارکرد آرامی را شاهد خواهید بود. چهار حالت رانندگی کامفورت، بنتلی، اسپورت و سفارشی وجود دارد که حالت بنتلی همان تنظیمات روزمره است. این خودرو خواهان کمترین میزان دخالت در امر رانندگی بوده و سواری بسیار راحتی دارد. قطعاً کابین خودرو فضای ریلکس تری نسبت به استون مارتین DB11 دارد.


زمانی که جاده پیچ‌های بیشتری داشته باشد زمان امتحان کردن حالت اسپورت فرا می‌رسد و در این حالت پاسخ پدال گاز تیزتر شده، سیستم تعلیق سفت تر شده و گشتاور بیشتری به چرخ های عقب منتقل می‌شود. از آنجایی که خودروی حاضر در تست به میله‌های ضد لغزش فعال مجهز بوده بنابراین سفتی خودرو بیشتر شده و این حالت سریعاً قابل‌مشاهده است. حالت اسپورت باعث طنین بیشتر اگزوز هم می‌شود.


اما بزرگ‌ترین تفاوت کانتیننتال GT مجهز به پیشرانه‌های ۸ و ۱۲ سیلندر در پیچ‌ها پدیدار می‌شود جایی که مدل ۸ سیلندر علاقه‌ی بیشتری به تغییر جهت‌ها داشته و فرمان نیز بسیار دقیق بوده و توازن وزنی خوبی دارد. این خودرو هرگز به محصولی اسپورت تبدیل نمی‌شود اما قطعاً توانایی‌های بالایی دارد.


با قیمت ۱۴۸۸۰۰ پوندی، بنتلی GT V8 شانه‌به‌شانه‌ی استون مارتین DB11 مجهز به پیشرانه‌ی ۸ سیلندر حرکت می‌کند؛ اما این دو خودرو شخصیت جداگانه‌ای دارند ولی خب استون مارتین در عین اینکه توانایی‌های زیادی دارد ولی نمی‌تواند با بنتلی برابری نماید.


یکی دیگر از گزینه‌ها مرسدس-ای ام جی S 63 کوپه است که قیمت ۱۲۹۳۳۰ پوندی دارد. اگر هم مدل اسپورت تری بخواهید می‌توانید AMG GT چهار درب کوپه را بخرید. هر دو خودرو کاملاً گیرا هستند اما کاریزما و شخصیت خاص بنتلی را ندارند. یک خودروی دیگر هم پورشه پانامرا توربو است که بی‌شک سواری اسپورت تری دارد اما بازهم هویت خاص بنتلی را ندارد.


یک‌بار دیگر باید گفت بنتلی کانتیننتال GT V8 بهترین انتخاب در این خانواده است و پرفورمنس آن تقریباً به خوبی مدل پرچم‌دار ۱۲ سیلندر است. البته سومین نسل این خودرو بهترین GT حاضر در بازار بوده و ویژگی‌های اسپورت یک خودروی لوکس را با اشرافیت یک گرندتورر سطح بالا ترکیب کرده است.

مشخصات بنتلی کانتیننتال GT V8

قیمت: ۱۴۸۸۰۰ پوند

پیشرانه: ۸ سیلندر ۴ لیتری توئین توربوی بنزینی

قدرت/گشتاور: ۵۴۲ اسب بخار/۷۷۰ نیوتون متر

گیربکس: ۸ سرعته اتوماتیک، چهار چرخ محرک

شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت: ۴ ثانیه

حداکثر سرعت: ۳۱۹ کیلومتر در ساعت

مصرف سوخت: اعلام نشده

منبع: autoexpress

نویسنده و مترجم: شاهین احمدزاده_پدال

بازنشر: حسین رضا لاسجردی_خودروتاپ

دیدگاهتان را بنویسید